+45 60 77 50 84

+45 60 77 50 84

Hovedpine

Hovedpine

Går du dagligt rundt med hovedpine? Det er opslidende, og man bliver ekstra træt. Hele kroppen er på overarbejde.

Der kan være mange forskellige symptomer der følger med en konstant hovedpine. Måske får du kvalme og bliver svimmel. En hovedpine, der ikke vil gå væk og varer i flere dage er uudholdeligt.

Hovedpine kan sidde mange forskellige steder i hovedet, og det kan ovenikøbet føles forskelligt. Din hovedpine kan f.eks. side kun i højre side, i tindingen, bag øjnene, i baghovedet eller i panden. Nogle oplever det også som jag, der kommer og går.

Med kropsterapi kan du få løsnet for kroppens mange ophobede spændinger. Hovedpine kan stamme fra mange forskellige ting. Derfor er det også vigtigt at have fokus på hele kroppen og ikke kun hovedet. Hvis du ofte har hovedpine, kan det være en god idé at lave en hovedpinedagbog. Det kan hjælpe dig med at kortlægge, hvornår du får hovedpine, og om der er nogle sammenhænge med det du foretager dig.

 

Hovedpine

Hvad er årsagen til hovepine?

Måske vågner du op med hovedpine hver morgen, eller også kommer hovedpinen snigende i løbet af dagen?

Det er meget forskelligt, hvad årsagerne til hovepine er. Nogle af årsagerne kan f.eks. være stress, spændinger fra nakken eller andre steder i kroppen, for lidt søvn, for lidt væske, for lidt motion eller for meget sukker. Det kan vel og mærket også være en kombination af flere ting.