+45 60 77 50 84

+45 60 77 50 84

Kropsterapi Hundested

Leder du efter kropsterapi Hundested? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Totum Kropsterapi v/Toke Nissen ligger med udsigt ud over vandet i rolige omgivelser. Der er nemme parkeringsforhold.

Giv slip på spændinger og oplev indre ro og kropslig frihed.

En krop i balance

Er din krop ude af balance og stresset? Så prøv behandling med kropsterapi. Læs evt. mere om kropsterapeut Toke Nissen, der er uddannet hos Totum Kropsterapi

Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål, hvis du er nysgerrig på at lære mere om kropsterapi, og hvordan en behandling foregår.

Mærk forskellen

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandling, der tager udgangspunkt i allerede anerkendte behandlingsmetoder som f.eks. massage, aku- og zonetryk, åndedrætsteknikker og eventuelt samtaleterapi.

Din krop bliver udsat for mange ting, hver evig eneste dag. De ting som din krop oplever både fysisk og psykisk lagrer sig i kroppen og kan blive til spændinger og smerter. Det er selvfølgelig ikke kun negative oplevelser, der lagrer sig. Det gør positive oplevelser også. De skaber bare ikke spændinger i kroppen.

Totum Kropsterapi

Toke Nissen er uddannet Totum kropsterapeut.

Totum kropsterapi tager hånd om det hele menneske. Det er en behandlingsform, der både kan afhjælpe smerter i kroppen – men også når livet gør ondt.

Book en tid allerede i dag!

Få en tid til kropsbehandling hos Totum Kropsterapi og mærk, hvordan kroppen bliver afspændt. Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte mig.