+45 60 77 50 84

+45 60 77 50 84

Kropsterapi

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandling, der tager udgangspunkt i allerede anerkendte behandlingsmetoder som f.eks. massage, aku- og zonetryk, åndedrætsteknikker og eventuelt samtaleterapi.

Kropsterapi er en komplementær behandlingsform, som tager udgangspunkt i forbindelsen mellem krop og psyke. Kropsterapien anskuer kroppen som en helhed, hvor det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen.

Fokus på den hele krop

Det vil sige, at når man får kropsterapi, bliver der arbejdet med hele kroppen. Fokus ligger på at løse årsagerne til smerterne og ikke kun på at behandle symptomerne. Kropsterapi forener krop og sind.

Din krop bliver udsat for mange ting, hver evig eneste dag. De ting som din krop oplever både fysisk og psykisk lagrer sig i kroppen og kan blive til spændinger og smerter. Det er selvfølgelig ikke kun negative oplevelser, der lagrer sig. Det gør positive oplevelser også. De skaber bare ikke spændinger i kroppen.

Kropsterapi kan lindre psykiske og fysiske problemstillinger

Hvis din krop har været udsat for meget pres i en længere periode, kan det udvikle sig til f.eks. hovedpine/migræne, stress, angst eller depression – og endda en kombination af flere ting.

Er du blevet nysgerrig? Eller er du i tvivl, om kropsterapi kan hjælpe dig?  Hvis du gerne vil høre mere om kropsterapi, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvem kan have glæde af kropsterapi?

Alle kan i princippet have glæde af en kropsterapibehandling. Totum betyder “helhed”, og derfor giver det også mening, at Totum Kropsterapi forbinder krop og psyke. Kropsterapien er med til at bygge bro mellem din krop og sind.

De fleste mennesker oplever en form for spændinger i kroppen. Spændingerne hænger ofte sammen med din psyke. Dog kan man selvfølgelig også have spændinger i kroppen i forbindelse med, at man har trænet eller har siddet meget ved computer.

Hvordan foregår kropsterapi?

Behandlingen tager ofte udgangspunkt i en samtale om, hvilke problematikker, der fylder i dit liv. Herefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor jeg arbejder med kroppen gennem dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.

Via den guidede vejrtrækning vil du kunne slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af kropslig frihed og indre ro.

Kropsterapien afsluttes typisk med, at jeg tilbyder dig et glas vand, da flere oplever, at de udskiller ophobede affaldsstoffer i løbet af behandlingen. Derudover kan vi tale om, hvilke følelser og tanker, der er dukket op i løbet af behandlingen.

Totum Kropsterapi

Totum – skolen for kropsterapi er grundlagt af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen i 2012.

Grundtanken for denne skole er, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut – lige meget, hvilken arbejds- eller uddannelsesmæssig baggrund du har.

Totum kropsterapi tager hånd om det hele menneske. Det er en behandlingsform, der både kan afhjælpe smerter i kroppen – men også når livet gør ondt.

Totum – skolen for kropsterapi har uddannet mere end 1000 Totum kropsterapeuter fra hele landet, og uddanner hver år mange nye dygtige Totum kropsterapeuter på deres skoler i landets 3 største byer.

mærk forskellen

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Behandlingen tager ofte udgangspunkt i en samtale om, hvilke problematikker, der fylder i dit liv. Herefter fortsætter behandlingen på briksen, hvor jeg arbejder med kroppen gennem dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.

Læs mere...

En kropsterapi behandling varer ca. 60 minutter inkl. indledende samtale.

Forløbetafviderebehandlinger meget individuelt alt efter den enkeltes behov, ønske og reaktion på behandlingen. Man skal dog altid regne med min. 2 konsultationer inden for 2-3 uger, men ofte har kroppen behov for et længereforløb.

Der kan være forskellige reaktioner fra person til person under og efter kropsterapi.

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Vand: Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler. Drik min. 2 liter pr.døgn.

Læs mere

Du kan enten bestille tid online eller ringe til mig på tlf. 60 77 50 84.

Kropsterapi er til alle og kan blive brugt som forebyggelse, vedligeholdelse samt som behandling af adskillige problematikker i kroppen.

Læs mere.

Certificeret Totum Kropsterapeut

Kropsterapi er baseret på anerkendte metoder og ældgammel viden om kroppen. Behandlingsformen, der er udviklet i Danmark, bruges bl.a. til behandling af sygdomme som stress, angst, migræne, kroniske smerter og sportsskader.

Hos Toke Nissen får du behandling af en Totum-uddannet kropsterapeut.