+45 60 77 50 84

+45 60 77 50 84

Totum Kropsterapi

Totum-hvad-for-noget?

Måske har du hørt begrebet kropsterapi før og måske ikke. Behandlingsmetoden er forholdsvis ny, men er et udspring af Body SDS.

Totum – skolen for kropsterapi er grundlagt af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen i 2012.

Grundtanken for denne skole er, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut – lige meget, hvilken arbejds- eller uddannelsesmæssig baggrund du har.

 

Totum kropsterapi tager hånd om det hele menneske. Det er en behandlingsform, der både kan afhjælpe smerter i kroppen – men også når livet gør ondt.

Din krop og dine tanker hænger sammen, og har du det ikke godt psykisk, så vil du ofte opleve, at din krop også reagerer fysisk. Det kan være i form af hovedpine, træthed, tarmproblemer, eller at du ofte bliver forkølet. Derfor er kombinationen af samtale og kropsbehandling en optimal løsning på at bearbejde ubalancer i kroppen, der er opstået i forbindelse med for eksempel sorg eller stress.

Totum – skolen for kropsterapi har uddannet mere end 1000 Totum kropsterapeuter fra hele landet, og uddanner hver år mange nye dygtige Totum kropsterapeuter på deres skoler i landets 3 største byer.

Kroppen husker

Din krop husker – fuldstændig ligesom din hjerne husker. Det er grunden til at ubehagelige eller voldsomme oplevelser kan sætte sig som fysiske symptomer i kroppen. Ofte vil følelser som vrede og frustrationer f.eks. sætte sig i solar plexus.

Sådan foregår Totum Kropsterapi

En behandling med Totum Kropsterapi vil altid starte med en samtale, hvor din behandler spørger ind til, hvad årsagen er til, at du er kommet. Nogle kommer med fysiske skader, andre kommer med psykiske og mange kommer med begge dele. Det kan være problemer som alt fra angst til fordøjelsesproblemer.

 

Når behandleren har en idé om dine problemstillinger vil han gå i gang med at afspænde din muskulatur, organsystem og eventuelt frigøre nakke- og rygled. På den måde skabes der et flow i kroppen, og det bliver nemmere for kroppen at komme i balance.

Afhængig af situationen vil din behandler også tale med dig undervejs om de psykiske ting, der kan være årsag til at din krop spænder op. På den måde kan din Totum Kropsbehandler bedre hjælpe dig med at afspænde kroppen de rigtige steder.

Certificeret Totum Kropsterapeut

Kropsterapi er baseret på anerkendte metoder og ældgammel viden om kroppen. Behandlingsformen, der er udviklet i Danmark, bruges bl.a. til behandling af sygdomme som stress, angst, migræne, kroniske smerter og sportsskader.

Hos Toke Nissen får du behandling af en Totum-uddannet kropsterapeut.

Book en tid allerede i dag!

Få en tid til kropsbehandling hos Totum Kropsterapi og mærk, hvordan kroppen bliver afspændt. Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte mig.