+45 60 77 50 84

+45 60 77 50 84

Om

Kropsterapeut

Toke Nissen

Jeg har altid vidst, at jeg i mit arbejde ville hjælpe mennesker. Det var dog først, da jeg hørte en lydbog om kropsterapi, det blev klart, at det var den vej, jeg skulle gå. 

Inden jeg tog uddannelsen, prøvede jeg selv en behandling hos en kropsterapeut. På det tidspunkt kæmpede jeg selv med nogle eksistentielle problemer. Jeg vidste, at jeg måtte gøre noget andet, end hvad jeg hidtil havde gjort, for at få det godt igen. 

Jo mere jeg lærte og stadig lærer, jo mere fascineret og nysgerrig bliver jeg på sammenhængen mellem vores krop og sind. 

I 2005 blev jeg uddannet tømrer og har arbejdet i faget lige siden. Mange af årene har været som service-tømrer/snedker, hvor man møder mange forskellige typer mennesker. Det er en erfaring, jeg kan mærke, kommer mig til gode som kropsterapeut.

Min største styrke som kropsterapeut er mit rolige sind og rummelighed, hvor der altid er plads til smil. Det gør, at du under en behandling altid kan føle dig tryg, hvilket er helt essentielt for en god behandling hos mig.

Kropsterapi Frederiksværk

Totum Kropsterapi v/Toke Nissen ligger i Frederiksværk i rolige omgivelser. Der er nemme parkeringsforhold. Kun 15 minutters kørsel i bil fra henholdsvis Helsinge og Hundested og 30 minutter fra Hillerød. Det er værd at køre efter kropsterapi i Frederiksværk hos kropsterapeut, Toke Nissen.

Giv slip på spændinger og oplev indre ro og kropslig frihed.